Reparatii Centrale Termice

pe gaz sau electrice

Coduri de eroare afisate pe diplay-ul centralei ? – Bine ati venit la reparatii centrale termice!

Centrala nu porneste?

Centrala nu furnizeaza apa calda menajera?

Calorifele nu incalzesc?

Creste presiunea instalatii mai mult de 1.5 bari

Se pierde presiune in instalatia termica sau in centrala.

Functionare aleatorie a centralei termice.

Centrala porneste si se opreste foarte des.

Zgomote neobisnuite(ciudate) emise de centrale termica.

Verificari de centrala termica si a instalatiei deservite.

Verificare tehnica periodica -ISCIR – Admiterea Functionarii centralei (AF)

VTP sau ISCIR este revizia la 2 ani – obligatorie si impusa de legislatia din Romania cu principal obiectiv siguranta persoanelor in exploatarea sistemelor termice sub presiune. Firma noastra este autorizata in acest scop de catre ISCIR (agentia nationala de profil). Pentru mai multe detalii despre ISCIR va rugam dati click aici.

PIF – Punere in functiune centrale termice – se efectueaza de o firma autorizata ca a noastra si este necesara pentru a nu pierde garantia.

Punem in functiune – PIF – centrala – pana la 150 KW

Pentru a efectua reparatia centralei dumneavoastra este necesara constatarea defectului centralei. Serviciul de constatare este contracost intrucat acopera costul deplasarii noastre pana la dumneavoastra si timpul consumat pe drum si in locatia echipamentului. In Bucuresti acest serviciu costa 100 lei, iar pentru Ilfov costa 150 lei.

Reparatie centrala termica Vaillant, Ariston, Viessmann, Ferolli, Romstal Vision, Habitat, Motan, Bosch, Buderus, Riello, Beretta, Saunier-Duval, De Dietrich, Protherm, Daikin, Lamborghini, Hermann, Joannes

Serviciile oferite sunt :

  • -diagnosticare defect centrala – constatarea cauzei mal-functionarii centralei.
  • -inlocuire piesa defecta
  • spalare chimica centrala
  • Verificare tehnica periodica – revizie periodica – ISCIR PTA1 – inspectie centrala

Oferim servicii de reparatii centrale termice la cel mai bun raport calitate – pret. Echipa nostra de ingineri de service centrale termice se bazeaza pe o vasta experienta. Pregatirea lor este autorizata prin cursuri specializate la companiile producatoare de centrale.

Pentru reparatiile de centrale avem in stoc majoritatea componentelor principale. Daca piesa nu se regaseste in depozitul nostru apelam la firmele producatoare pentru a obtine piesa originala. Schimbam placa electronica sau o ducem la service ul specializat.

Facem service/ reparatie / depanare de centrale termice in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.  Ne deplasam in Ilfov – Popesti Leordeni, Comuna Berceni, Comuna Jilava, Comuna 1 Decembrie, Bragadiru, Chiajna, Militari Residence, Domnesti, Corbeanca, Tunari, Pipera, Voluntari, Crevedia, Buftea, Glina, Mogosoaia, Dudu, Rosu, Ciolpani.

De ce se strica centralele termice? Este o intrebare pe care multa lume si-o pune. Motivele sunt destule ! Apa calcaroasa, tensiunea electrica fluctuanta, folosinta defectuoasa si nerespectarea masurilor preventive de intretinere a centralei.

SUCCESUL QUANTUM INSTAL

Ne mandrim cu...

3291

Clienti Multumiti

5349

Lucrari Finalizate

5

Servicii de 5*****

21

Instalatori Calificati

Cerere oferta de pret

Contact Quantum Instal

    Call Now Button