Montaj Aer Conditionat

Pret Montaj Aer Conditionat 9-12000BTU = 499 Lei

Montaj aer conditionat Bucuresti si Ilfov, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 – serviciu profesional furnizat de firma noastra. Va servim imediat sau pe baza de programare. Oferim servicii de montaj aparate de aer conditionat prin intermediul echipelor noastre operative.  Incarcam cu freon instalatia dvs mai veche si o putem verifica. Avem uneltele si expertiza necesara. Efectuam adaptari.  Va putem consilia in privinta achizitiei de echipamente/aparat aer conditionat.

Pentru instalarea aerului conditionat aveti nevoie de un kit de instalare. Kitul de instalare poate fi inclus in pachetul echipamentului de aer conditionat sau poate fi achizitionat din alta parte. Pentru montajele programate prin firma noastra putem sa furnizam kituri si materiale auxialiare , cum ar fi : tuburi, cabluri.

Efectuam montaj aer conditionat pentru orice brand/model de echipament. Instalam aer conditionat de la Beko, Samsung, Daikin, Hermann, LG, Electrolux.

Iar acum o intrebare care sta pe buzele tuturor : Poate aerul conditionat sa constituie un risc de infectare cu Coronavirus? (virusul care provoaca boala Covid – 19 sau nCov Sars Cov2). Raspunsul logic si simplu: DA!, daca nu este iginienizat. Coronavirusul se rapandeste si prin aerosoli.(una din cai). Virusul este “airborne”. Iata un articol care explica aceasta. Asfel echipa Terrainstal.ro recomanda:

Igienizare / de-bacterizare aer conditionat impotriva Coronavirus:

  • Este esential sa igienizezi si sa dezinfectezi aerul conditionat. Aparatul de aer conditionat este depozitar de praf. O curatare profesionala a echipamentului poate sa faca diferinta dintre viata si moarte. Coronavirusul se poate ascunde (impregnat in praf)  in interiorul unitatii AC din camera si pe diverse suprafete ale acesteia . Astfel virusul poate fi expulzat in aerul din camera infectand pe cei care se afla acolo.
  • Deasemenea va sfatuim ca la finalul sezonului cald să efectuati o mentenanta a aerului conditionat, (si pentru perioada de garanţie). Verificarea şi întreţinere se face prin  curăţarea filtrelor, curăţarea unităţii interioare cu soluţii speciale ce au ca scop dezinfectarea de particule şi microbi (legionella pneumophila, #Coronavirus) si eliminarea mirosurilor neplacute, verificarea presiunii instalaţiei şi completarea cu agent frigorific unde este cazul, verificarea sistemelor de fixare ale ambelor unităţi.      

Noi va eliberam de disconfortul creat de incalzirea globala. Pe masura ce zilele caniculare se inmultesc de la an la an , iar temperaturile ating tot mai des sau chiar depasesc pragurile caniculare, existenta unui aparat de aer conditionat in habitatul dumneavoastra apare ca fiind imperios necesara, in viata de zi cu zi.

Aerul conditionat este necesar azi, mai mult ca niciodata. Prin prisma activitatilor desfasurate, oamenii petrec tot mai mult timp in birouri, institutii, locuinte si alte spatii inchise. Asigurarea confortului termic este esential in ziua de azi. Caldura sufocanta este din ce in ce mai greu de suportat. In prezent, mai ales vara, temperatura cotidiana depaseste cu cel putin 10 grade temperatura medie. Desfasurarea activitatii zilnice intr-un mediu extrem de calduros poate conduce la deshidratare si la senzatii de rau. Temperatura peste 32 de grade Celsius duce la transpiratie masiva suprasolicitand organismul.   Caldura excesiva dauneaza serios in special persoanelor varstnice.

Deasemenea, instalam si sisteme de climatizare HVAC.

Intra in legatura cu noi! Si un specialist frigotehnist va fi mai mult decat fericit sa va ajute! Acesta se va deplasa la dumneavoastra pentru a identifica solutia optima pentru spatiul pe care il detineti si a efectua montajul aerului conditionat.

SUCCESUL QUANTUM INSTAL

Ne mandrim cu...

3291

Clienti Multumiti

5349

Lucrari Finalizate

5

Servicii de 5*****

21

Instalatori Calificati

Cerere oferta de pret

Contact Quantum Instal

    Call Now Button