Instalator Sector 3 Bucuresti

Bulevardul Camil Ressu 12, Sector 3

Multi rezidenti din Bucuresti scriu pe net “Vreau instalator sanitar in Sectorul 3 !” Astfel ajung la noi. Intervenim in timp util. Te afli intr-unul din cartierele : Titan, Vitan, Dristor, Parcul IOR, Balta Alba, Salajan, Trapezului, zona ParkLake, zona Bd 1 Decembrie 1918? Ca si instalatori rezidenti ai Sectorului 3 Bucuresti Quantum Instal este aproape de tine.

Daca locuiesti in Bucuresti, Sector 3 in cartiere precum Titan,Trapezului, Liviu Rebreanu, Unirii , Vitan , Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Parc IOR , Balta Alba , Dristor si ai nevoie de un technician instalator autorizat, atunci cauta pe Internet un specialist cat mai curand posibil , gata pentru orice cerinta in bransa instalatiilor tehnico-sanitare.

Instalator sector 3 urgent

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa sunati la Dispeceratul nostru deschis 24 H.

0732 069 260

Aici putem face programari pentru interventie instalator la domiciliul dumneavoastra.
Furnizam solutii de instalatii moderne.
Respectam standardele in domeniu.
Cautam cauza avariei dumneavoastra si remediem prompt !

Instalator sanitar Sector 3 - Servicii

Deservim Asociatiile de Proprietari (sau Asociatiile de Bloc) . Avem o larga experienta de lucru in cladirile rezidentiale , blocuri care au parti comune insemnate. Cunoastem infrastrustruca interioara a instalatiilor generale a blocurilor de locuinte. Astfel suntem capabili sa identificam prompt avaria : teava sparta, scurgere sparta.
Suntem capabili sa inlocuim coloanele de alimentare apa.
O problema aparte o constituie scurgerile generale de bloc. In special coloanele vechi din fonta au tendinta sa se obtureze datorita depunerilor survenite in timp. Suntem capabili sa desfundam canalizari vechi. In acest scop folosim scule profesionale cum ar fi : masina electrica de desfundat, echipament de desfundare cu furtun de presiune sau “clasicul” sarpe.

Tras tevi ppr alimentare cu apa;
Schimbat tevi invechite din grupul sau grupurile sanitare

Quantum instal are o echipa de instalatori prezenta in Sectorul 3. Astfel ne deplasam rapid in Dristor, Titan, Vitan , Trapezului, Balta Alba, Constantin Brancusi, Gheorghe Petrascu, B-dul. Republicii B-dul. Hristo Botev, Șos. Mihai Bravu, P-ța Muncii, B-dul Muncii, Piata Alba Iulia,

Servicii de instalator sanitar sector 3
 • Reparam / inlocuim tevi – orice material : ppr, cupru, fonta, otel
 • Inlocuim / montam obiecte sanitare : baterie chiuveta, cada baie, cabina de dus, jacuzzi
 • Montam / inlocuim apometru apa apartament sau apometru general scara bloc
 • Infiintam grup sanitar (baie)
 • Legam cu teava punctele de consum apa
 • Montam/infintam/inlocuim scurgere de apartament, bloc
 • Realizam scurgere generala
 • Realizam instalatii noi pentru case/vile/blocuri in constructie
Servicii instalatii termice sector 3
 • Infiintam / tragem  tevi de incalzire
 • Montaj incalzire in pardoseala
Instalator autorizat in Sectorul 3 Doar la un click distanta de casa ta!
Tevi sparte, calorifere care picura sau chiuveta infundata? Este ceva ce iti suna familiar ? Poti sa uiti de probleme ! Asigura-te că apelezi la un specialist instalator din Sectorul 3 al Bucureștiului care deține o calificare si o autorizație in domeniu.
Dacă nu cunoști vreun instalator tehnico-sanitar chiar și apelând la prieteni, poti sa ceri ajutor apeland la numarul nostru de pe acest website, care ne reprezinta ca pe o companie specializata in domeniul serviciilor de reparatii tevi instalatii ale apartamentelor si caselor rezidentiale.
Ajutorul tau de incredrere in caz de avarie este Quantum Instal - ne desparte doar un click - suntem gat ape orice fel de solicitare si interventie. Orice lucrare sau defect in instalatia sanitara si termica nu sufera amanare . Trecerea timpului inrautateste situatia si casa sau proprietatea ta pot fi in pericol. De asemenea vecinii tai din bloc e posibil sa sufere degradarea peretilor sau a instalatiilor din casele lor.
Deoarece serviciile oferite de un profesionist nu se compara cu cele ale unui amator fara experienta constituie inca un motiv solid sa apelezi Quantum Instal pentru serviciile unui instalator autorizat in Sectorul 3.
Echipe de tehnicieni sanitari situate convenabil in Sectorul 3 se vor misca rapid pentru a interveni la avaria, reparatia sau instalatia dumnevoastra in cel mai scurt timp !

SUCCESUL QUANTUM INSTAL

Ne mandrim cu...

3291

Clienti Multumiti

5349

Lucrari Finalizate

5

Servicii de 5*****

21

Instalatori Calificati

Cerere oferta de pret

Contact Quantum Instal

  Call Now Button