Instalare Pompe de caldura

pentru o sursa inepuizabila de energie termica

Daca vrei o sursa inepuizabila si gratuita de energie termica atunci instaleaza o pompa de caldura !  Terrainstal furnizeaza servicii de instalare/montaj pompe de caldura.

Iarna pompa de caldura converteste caldura Pamantului acumulata vara in caldura termica pentru casa ta. Mai mult !  Vara pompa de caldura livreaza aer conditionat asigurand confortul termic in zilele toride la un sfert de cost fata de aparatele clasice.

Pompele de caldura functioneaza pe principiul schimbatorului de caldura. Aceasta extrage caldura din mediul exterior si o elibereaza in interiorul caminului. In prezent exista mai multe tipuri de pompe de caldura pentru care putem oferi consultanta si montaj:

Pompa de caldura apa-apa

Reprezintă sistemele de pompe de căldură cele mai eficiente și se pretează la orice tip de construcție, inclusiv cele cu necesar de căldură ridicat unde prezența apei în pânza freatică este abundentă. Căldura se extrage prin vehicularea apei freatice prin pompa de căldura de la adâncimi cuprinse între 1,5-45 m. Eficiența acestor sisteme este superioară tuturor sistemelor de pompe de căldură. Pompele de căldura apă-apă, cu apă din pânza freatică, furnizate de noi, acoperă o gamă de putere între 5 și 1500KW! COP-ul depășește 6,3.

 

-Pompa de caldura sol-apa

Pompa de caldura – termica viitorului

Reprezintă sisteme fiabile de pompe de căldură care se pretează preponderent la construcțiile cu necesar de căldura ridicat și lipsa de suprafețe de teren sau lipsa apei în pânza freatică. Căldura se extrage prin vehicularea unui agent intermediar (amestec etanol-apă,  antigel-apă) în sonde introduse în foraje verticale. Forajele se realizează la adâncimi cuprinse între 60-150m. Eficiența acestor sisteme este superioară sistemelor de pompe de căldura aer-apă. Pompele de căldură sol-apă cu foraj furnizate de noi acoperă o gamă de putere între 5 și 1500KW.

 

– Pompa de caldura aer-apa

Reprezintă sistemele de pompe de căldură care extrag căldura din aerul exterior și o cedează în interiorul locuinței.  Este o soluție simplă, ce nu necesită o suprafață complexă de captare a căldurii din exterior. Încălzirea locuinței este asigurată prin intermediul unui circuit hidraulic ce alimentează un sistem de încălzire în pardoseală (de preferat pentru o eficiență mai ridicată) sau alt sistem de radiație termică. Se pretează la construcții cu necesar de căldură scăzut.

 

Pompa de caldura aer-apa tip split

Pompa de căldură tip split se remarcă prin separarea într-o unitate internă silenţioasă şi o unitate externă conductoare de aer. Străpungerile costisitoare ale peretelui şi amplasarea de canale de aer nu sunt necesare în cazul acestui tip de pompa de caldura.

Pompa de caldura pentru apa calda

Pompă de căldură pentru apă caldă asigură, independent de un alt echipament de incălzire, în mod avantajos şi cu economie de energie, prepararea apei calde utilizând căldura spaţiului de locuit.

Pompa de caldura de mare putere

Căldura naturală este o alternativă utilă și eficientă la combustibilii fosili. Este gratuită si te face sa devii independent de alimentarea cu combustibil lichid si gazos. Cu o pompă de căldură se poate utiliza deosebit de eficient și ecologic pana la 80% din necesarul total de energie din natură.

 

Pompa de caldura racire naturala si activa

Răcirea se poate realiza prin două metode diferite. Răcirea pasivă: Umiditatea din sol sau apele subterane absoarbe căldura printr-un schimbător de căldură din circuitul de încălzire și il transferă în mediul exterior. Această funcție este numită si “natural cooling”, pentru că foloseste temperatura naturală de ambiantă pentru răcire. Cu excepția sistemului de automatizare și a pompei de circulatie, restul pompei de caldura este oprit. Răcirea activă: Funcționarea pompei de caldura este pur si simplu inversată. Această răcire poate fi realizată prin functia de operare reversibilă. Adică, ciclul de refrigerare se realizează invers prin comutarea externă a circuitelor primare și secundare. La fel ca si in cazul unui frigider, pompa de căldură produce o răcire activă. Aceasta se numește “active cooling”.

Efectuam montaj specializat pentru o gama larga de marci de pompe de caldura : Viessmann, Daikin, Nibe, TMC, IDM, Maxa, Wolf, Ferroli, Hitachi, Stiebel Eltron, Samsung, Ochsner, Panasonic, Rhoss.

SUCCESUL QUANTUM INSTAL

Ne mandrim cu...

3291

Clienti Multumiti

5349

Lucrari Finalizate

5

Servicii de 5*****

21

Instalatori Calificati

Cerere oferta de pret

Contact Quantum Instal

    Call Now Button